Følelseskompasset.no

Følelseskompasset.no: En veiviser for å lære om, forstå og jobbe med egne følelser.

På denne nydelige og nyttige nettsiden har psykologene Jan Reidar Stiegler og Aksel Inge Sinding lagt ut veldig mye god informasjon om følelser. Her kan du lese tekster med informasjon, få instruksjoner til øvelser og se videoer som hjelper deg å lære om følelser og utforske egen emosjonelle stil.

Du kan få hjelp til eget følelsesliv, samt hjelp til å håndtere emosjonelle utfordringer knyttet til parforholdet eller i foreldrerollen. Denne nettsiden passer for alle som vil forstå seg selv og/eller andre bedre, og den anbefales på det varmeste! Følelseskompasset.no er basert på teorien og behandlingstilbærmingen Emosjonsfokusert terapi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: